About

Log in?

DTU users get better search results including licensed content and discounts on order fees.

Anyone can log in and get personalized features such as favorites, tags and feeds.

Log in as DTU user Log in as non-DTU user No thanks

DTU Findit

Interpreted as:

title:(Risikovurdering AND af AND krydderiblanding AND med AND restindhold AND af AND ethylenoxid)

Suggestions: Include records that partially match the query

Filter results
Access
Type
Language
Year
From DTU
Advanced
1 Other

Risikovurdering af krydderiblanding med restindhold af ethylenoxid

Fødevarestyrelsen har bedt DTU Fødevareinstituttet om en sundhedsmæssig risikovurdering af to prøver fra en batch af en krydderiblanding med restindhold af ethylenoxid (sum) på henholdsvis 0,78 mg/kg og 0,85 mg/kg. Ligeledes ønskes en risikovurdering af knækbrød, hvor den pågældende batch af

Year: 2022

Language: Danish

ickgjl n hmfopaebd
2 Other

Risikovurdering af krydderiblanding med restindhold af ethylenoxid

Fødevarestyrelsen har bedt DTU Fødevareinstituttet om en sundhedsmæssig risikovurdering af krydderiblanding med restindhold af ethylenoxid (sum) på 7,0 mg/kg.

Year: 2022

Language: Danish

i kal gnhcebjp mdfo
3 Other

Risikovurdering af krydderiblanding med restindhold af ethylenoxid

Fødevarestyrelsen har bedt DTU Fødevareinstituttet om en sundhedsmæssig risikovurdering af en prøve af krydderiblanding med restindhold af ethylenoxid (sum) på 3,3 mg/kg.

Year: 2022

Language: Danish

blj igedkfonc hpam

DTU users get better search results including licensed content and discounts on order fees.

Log in as DTU user