About

Log in?

DTU users get better search results including licensed content and discounts on order fees.

Anyone can log in and get personalized features such as favorites, tags and feeds.

Log in as DTU user Log in as non-DTU user No thanks

DTU Findit

Journal article

Kundernes adfærd og indtag på en fastfood restaurant: resultater fra et eksperimentelt forsøg

From

National Food Institute, Technical University of Denmark1

Division of Nutrition, National Food Institute, Technical University of Denmark2

Technical University of Denmark3

De fleste danskere opfatter fastfood som usund mad. Den opfattelse passer godt med det generelle billede fra burgerrestauranter, pizzeriaer og maden på tankstationer. Det er som regel muligt at tage et sundere valg, men de sundere valg er ikke altid gjort synlige og attraktive for kunderne. I en ny undersøgelse har DTU Fødevareinstituttet undersøgt, om kunderne vælger anderledes, hvis ekspedienten i en burgerrestaurant gør dem opmærksomme på de sundere valg.

I artiklen bliver nogle af undersøgelsens hovedresultater præsenteret.

Language: Danish
Year: 2013
ISSN: 19045581
Types: Journal article
ORCIDs: Lassen, Anne Dahl

DTU users get better search results including licensed content and discounts on order fees.

Log in as DTU user

Access

Analysis