About

Log in?

DTU users get better search results including licensed content and discounts on order fees.

Anyone can log in and get personalized features such as favorites, tags and feeds.

Log in as DTU user Log in as non-DTU user No thanks

DTU Findit

Other

Vurdering af risikoen ved ændringer til Salmonella Dublin handlingsplanen: A, B1, B2 og B3

From

Group for Epidemiological Risk Assessment, National Food Institute, Technical University of Denmark1

National Food Institute, Technical University of Denmark2

Fødevarestyrelsen (FVST) har udbedt sig en vurdering af ’om det er fagligt forsvarligt’ at ændre plan A til plan B. Plan B forslag: 1. Særslagtning af alle kvæg fra niveau 2 og 3 besætninger, men med alm. ferskkødsovervågning. Slagtekroppe fra niveau 2 besætninger kan omsættes frit. 2. Særslagtning af kvæg fra besætninger, som har været i niveau 2 i længere tid.

Alle slagtekroppe kontrolleres for forekomst af Salmonella Dublin. 3. Særslagtning af kvæg fra besætninger, som har været i niveau 2 i længere tid med alm. ferskkødsovervågning. Slagtekroppe fra niveau 2 besætninger kan omsættes frit. Vurderingen er lavet baseret på data fra de enkelte slagteriers databaser, SEGES historiske Salmonella database og tal fra FVST.

Vurderingen er lavet selvstændigt af DTU.

Language: Danish
Year: 2019
Types: Other
ORCIDs: Ellis-Iversen, Johanne and Aabo, Søren

DTU users get better search results including licensed content and discounts on order fees.

Log in as DTU user

Access

Analysis