Book
Cocktail: Danmarks største forskningsprojekt om cocktaileffekter i fødevarer
National Food Institute, Technical University of Denmark1
Research Group for Molecular Toxicology, National Food Institute, Technical University of Denmark2
Research Group for Reproductive Toxicology, National Food Institute, Technical University of Denmark3
Division of Risk Assessment and Nutrition, National Food Institute, Technical University of Denmark4
Research Group for Analytical Food Chemistry, National Food Institute, Technical University of Denmark5
Danmarks hidtil største forskningsprojekt om kemikaliers cocktaileffekter, Cocktail, har tilvejebragt nødvendig viden om cocktaileffekter af kemiske stoffer i fødevarer. I projektet er en pålidelig metode eksempelvis skabt til at beregne cocktaileffekter af kemikalier i fødevarer, ligesom en ny strategi til gruppering af kemikalier og vurdering af fødevareemballage og forureninger i fødevarer er udviklet.
Den nye viden er afgørende i en national kontekst, men spiller også en vigtig rolle i videreudviklingen af EU’s kemikaliestrategi.
Language: | Danish |
---|---|
Publisher: | DTU Fødevareinstituttet |
Year: | 2015 |
ISBN: | 8793109474 and 9788793109476 |
Types: | Book |
ORCIDs: | Vinggaard, Anne Marie , Taxvig, Camilla , Hass, Ulla , Petersen, Annette , Rasmussen, Peter Have , Frandsen, Henrik Lauritz , Dybdahl, Marianne , Petersen, Jens Højslev and Trier, Xenia |